Sletta Verft AS tildeles Nordmørsprisen 2023

Sletta Verft AS er vinner av årets nordmørspris, som deles ut årlig under Nordmørskonferansen av Nordmøre Interkommunalt politisk råd (IPR).

Nordmørsprisen

Nordmørsprisen deles ut årlig under Nordmørskonferansen av Nordmøre Interkommunalt politisk råd (IPR). Prisen skal motivere til særlig innsats for tiltak som kommer hele Nordmørsregionen til gode på områder som; næringsutvikling, kompetanseutvikling, bedriftsutvikling, positiv markedsføring av regionen utad og/eller innad samt innen samarbeidstiltak. Prisen har lang historie og deles nå ut for 32. gang.

Sletta Verft AS

Sletta Verft ble etablert like etter krigen som et tradisjonelt trebåtbyggeri og har siden gjennomgått en kontinuerlig utvikling til et moderne skipsverft med stål og aluminium som basismaterialer. Bedriften er en av Norges største leverandører av servicebåter til havbruksnæringen, en næring med veldig stor betydning for Nordmøre og for Møre og Romsdal. Sletta Verft har kunder som er nasjonalt ledende i oppdrettsnæringen og er anerkjent for kvalitet, leveringsdyktighet med innovative teknologiske og grønne løsninger. Selskapet har levert flere elektriske servicebåter. Mange av servicebåtene er kontinuerlig en del av havnebildet i Kristiansund.

Sletta samarbeider med regionale, nasjonale og utenlandske bedrifter, og et omfattende samarbeid med lokalt næringsliv som eksempelvis MB Hydraulikk, Møre Maritime og Elmarin bidrar til økt kompetanse og verdiskaping på Nordmøre. Investerer kontinuerlig for å ha moderne og effektive lokaliteter tilpasset sin produksjon. Selskapet omsetter for vel 330 mill., er veldig solid og i sterk vekst. Sletta har rundt 40 egne ansatte, men sysselsetter til sammen rundt 150 personer. Selskapet satser på ungdommen og har mange lærlinger.

Årets pris

Kjell Neergaard; - Nordmørsprisen er en anerkjennelse fra hele Nordmøre på at vi er mektig imponert – og stolt - over den posisjonen som Sletta Verft har som leverandør av servicebåter til nasjonale kvalitetsbevisste kunder.

Selve prisen er ulik fra år til år og leveres av kunstnere fra hele Nordmøre. I år er prisen et maleri «Sommer i september» av kunstner Aud Thevik Gustavsen i Sunndal.

Daglig leder Kåre Sletta, kontorsjef Ronny Haltbakk og Atle Aanesbug, lager og HMS-koordinator mottar Nordmørsprisen fra Kjell Neergaard, leder av Nordmøre IPR, og  Hanne-Berit Brekken, stolt ordfører i Aure.   - Klikk for stort bildeDaglig leder Kåre Sletta, kontorsjef Ronny Haltbakk og Atle Aanesbug, lager og HMS-koordinator mottar Nordmørsprisen fra Kjell Neergaard, leder av Nordmøre IPR, og Hanne-Berit Brekken, stolt ordfører i Aure. Ellen Engdahl